Supert

Heiii

Idag sluttet jeg faktisk tidlig, men som den fantastiske personen jeg er så hadde jeg jo selvfølgelig glemt nøkkel.. så jeg kom meg ikke hjem før nå.. Er så typisk når jeg faktisk har en bra dag, så må det skje noe sånt. Men idag er det heldigvis ikke trening, så jeg kan bare slappe av i den deilige senga mi og  se på pretty little liers. Elsker slike dager, hvor jeg kan fjerne sminken og ta på meg chilleklær med engang jeg kommer hjem. LoveLoveLove. Så forresten ut som en prest idag :


Flaut

Heei

Jeg er så skuffet over meg selv for tiden, jeg klarer rett og slett ikke å ta skolen seriøst for tiden. Jeg er lat, det har jeg alltid vært. Men nå er det ille, vet ikke hvorfor men jeg merker at etter ferien så kjente jeg bare at jeg er drit lei av alt som har med skolen å gjøre, det eneste som gjør at jeg drar på skolen er vennene min der, for meg er skolen mest sosial. Jeg drar dit for å være med vennene mine, ikke for å lære og studere. Altså jeg er jo i timene mine, men jeg drar ofte hjem midt i dagen, eller så blir jeg hjemme. Senga mi er så uttrolig god, er ikke bra vettu.. Skulle ønske jeg fikk tilbake den motiversjonen jeg hadde rett etter sommerferien. Helt ærlig så tror jeg at lærerne har mye av skylden til at jeg ikke orker mer snart, av de 3 hoved lærerne jeg har så liker jeg bare en av dem.. Er så utrolig viktig å ha en god lærer som er god til å lære bort, det har dessverre ikke jeg.


Ikke akkurat fri men..

Heeeei

Idag har jeg fri (har egentlig ikke fri, har studie dag hvor vi skal jobbe med et prosjekt.. Men jeg tar det som en fri dag for jeg er ferdig med prosjektet som skal fremføres imorgen..Nerd  iknow) Jeg skal nemlig ha overnattingsbesøk her på fredag, så da må jeg nesten rydde så han ikke blir helt sjokka, jeg er ikke akkurat den mest ryddige når det kommer til rommet mitt. Men det ser faktisk ikke sååå jævlig ut nå, men er ikke akkurat pent.. hybelkaninene har virkelig formert seg for de er overalt..MEN mamma har endelig ansatt en vaskehjelp så nå skal jeg slippe å bo med disse hybelkaninene.


Har faktisk vært flink jente, har gjort ferdig sikkerhets prosjektet jeg og nora har jobbet med i 5 uker nå!  Imorgen er det endelig ferdig og jeg kan ta helg med god samvittighet


Pent må jeg si, men jeg jobber med saken ;)

School Girl

Hei folko

Akkurat nå sitter jeg på skolen å har markedsføring, så vi jobber med ungdomsbedrift noe som er veldig kjedelig når jeg er den eneste som er på skolen av gruppa mi. Så da tenkte jeg at jeg skulle blogge litt, idag vært så jævlig. Vondt i hele kroppen og feber, men jeg stiller opp på skolen uansett, altså jeg skulket gymmen. men uansett, jeg har begynt å ta skolen litt mer seriøst for jeg har et mål nå, jeg vil bli politiker, jeg vil jobbe med noe jeg syns er gøy og interessant, så jeg skal søke statsvitenskap etter påbygg. Jeg er realistisk så jeg kommer nok sannsynligvis ikke inn på det, men jeg gir ikke opp før jeg har prøvd iværtfall.


ikkje bra

Sexy Criminal

Heisann

Jeg har var utrolig dårlig på å blogge forje uke, å det beklager jeg for. Var rett og slett fordi jeg ikke hadde kamerat pluss at det var mye som skjedde den uken. Men nå er kameraet der det hører hjemme og jeg er motivert til å blogg bra fremover. Akkurat nå sitter jeg på skolen, vi har laaang midttime på mandager så jeg sitter bare og ser på serier og prøver å få tiden til å gå fortere. Hater mandager mer enn noe annet, så nå vil jeg bare hjem til sengen min. Håper alle får en fin dag. selvom det er mandag


.

Kjedelige dager..

Heei

De siste tre dagene har jeg jobbet på Rimi i Fetsund, det er igjennom skolen. Vi skal være utplassert en gang i uken frem til sommerferien.. Jeg "valgte" Rimi, egentlig valgte jeg ikke, jeg var desperat fordi som alltid så drøyer jeg med ting til siste dag og derfor var jeg nødt til å velge noe fort. Jeg har vært utplassert der en gang før, og det var helt ok. Er jo ikke akkurat det morsomste i verden og pakke ut varer i 6 timer, men jeg overlever og tiden går mye fortere enn den gjør når man sitter å stirrer på klokken i klasserommet.

Fin i uniform

Lenge siden sist

Nå er det sykt lenge siden jeg har blogget, grunnen er rett og slett at jeg har vært drit lei av alt som heter blogg.
Jeg har også hatt mye å gjøre på skolen og sånt så bloggen har bare ikke blitt prioritert i det heletatt, men jeg kjenner at det er noe jeg savner å gjøre så jeg tenkte at jeg skulle prøve å begynne igjen.
Vi får se hvor lenge motivasjonen holder, men jeg skal prøve å holde den på topp!  Har sikkert hatt trehundre bloggpauser.
I det siste har jeg egentlig bare hatt masse moro med venner og prøvd å ta skolen seriøst, selvom jeg må innrømme at jeg er drit lei allerede.

bilder fra avslutingen

som jeg skrev igåt så hadde jeg avsluting på torsdag, da var jeg endelig ferdig med ungdomsskolen !
her er noen av bildene fra den koslige kvelden :


kommer til å savne dere, beste klassen   


beste lærerne, mervi og morten     


vi har hatt våre krangler, men kommer til å savne deg NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits