Helg igjen

HeiHeiHeiHeiHeiHeiHeiHeiHei
Da er det søndag igjen, den dagen i uken jeg kjeder meg mest og har minst å gjøre. Så da finner jeg alltid ut at jeg vil blogge..Noe jeg ikke har hatt tid til i det siste pga skole,trening og kjæreste. Men jeg syns det er greit å blogg når jeg føler for det. Jeg kommer aldri til å bli en av dem som blogger bare for å blogge, jeg blogger når jeg føler for det.

Denne helgen begynte med en svergietur for meg, kjæresten min sluttet tidlig på jobb så han hentet meg på skolen. Deretter dro vi rett til svergie.Jeg går på Bjørkelangen Videregående Skole så det er ikke så altfor langt unna svergie. Jeg kjøpte for det meste godteri, men fikk også kjøpt rosa uggs og to topper fra bikbok. Ble ikke så mye annet, for det er ikke så lett å ha meg seg typen sin rundy for å shoppe, han var klar for å dra hjem når han hadde fått kjøpt snusen og godteriet sitt. Når vi ko hjem så vi bare på en film også sovnet vi tidlig begge to. Ellers har jeg ikke gjort så mye i helgen, bare sett på serier og spist godteriet mitt. Har funnet ut at jeg ikke kan dra så ofte til svergie, for da kommer jeg til å bli jævlig feit.

Heldigste jenta i verden


Jeg fikk dette av min kjære i bursdags gave. En søt bamse som vi har kalt Teddy og et gavekort på 1500 kr.. Ahhh jeg er så lykkeligNAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits