Blææ jeg suger

Heihei

Jeg beklager veldig for mitt løfte om bedre blogging også bryte dette løfte allerede dagen etter, haha! typiskt meg men, jeg gidder rett og slett ikke å prioritere bloggen først. Har andre ting og tenke på. Men nå som jeg har kommet meg litt over depersajonen over å ikke ha ferie lenger så skal jeg prøve å komme inn i en blogg rutine igjen.

Denne helgen har jeg vært på kino med Thor, vi så en sånn rar samefilm, Var serisøt bare oss to og fire andre i salen, så ja.. dere kan tenke dere hvor bra den filmen var.. Ellers har jeg ikke gjort stort, elsker helger hvor jeg ikke har noen planer, hvor jeg bare kan ligge i sengen  og se på serier. Herregud jeg er så taper.. menmen håper alle har hatt en fin helg.

Weekend

Heei

Ble ingen blogging igår fordi jeg hadde besøk. Vi så på the notebook og the ring, haha var faktisk veldig koslig, ellers enn det så skjer det ikke så mye denne helgen. Sto ikke opp før klokken fire idag så det blir en laang natt.. kanskje jeg blogger seinere idag, har egentlig ikke så mye å blogge om men jeg kan se om jeg kommer på noe :) god helg alle sammen


Vond følelse

Heihei

Da nærmer helgen seg slutten og jeg kjenner at den vonde følelsen begynner å komme.. Hater den følelsen av at det snart er mandag, for når det er mandag så er det altfor lenge til det er helg igjen :(  Heldigvis er ikke denne uken som kommer altfor stressende, jeg har nemlig bare 3 dager på skolen denne uken, for jeg er på rimi på onsdag også har jeg fri på torsdag, og fredagen skal jeg bare på skolen for å ha en fremføring så blir heldigvis ikke så ille uke, men alikevell så er det litt kjedelig å dra på skolen bare for å ha en fremføring.. Jeg hadde håpet på enda en lang helg.
Ta meg tilbake....

Finaste eg veit


Hvor heldig er ikke jeg som får denne sendt til meg av en viss person ♥ 

Idag har jeg "Fri" altså jeg tok meg en fri dag, fordi jeg orket ikke klassetur idag. Så jeg har nå ligget på sofaen i flere timer og sett på alt og ingenting på tven, egentlig syns jeg det er sikkelkig kjedelig å være hjemme alene.. Jeg blir så rartløs og derfor begynner jeg å spise masse mat fordi jeg kjeder meg, så om jeg atr meg et friår etter tredjeåret mitt så kommer jeg til å bli jævlig feit..


PAPPA ♥

Gratulerer så mye med farsdagen,verdens beste pappa ♥   Kunne virkelig ikke hatt en bedre pappa enn deg. utrolig glad i deg, håper du får en super dag.

Slitsom dag

Yooo

Beklager for dårlig blogging de siste dagene, jeg har ikke hatt kameraet i nærheten så det har ikke vært så lett. Men nå er det her å jeg er klar for å begynne bra igjen.
Åhhh idag var en helt forferdelig dag, for det første så begynner jeg å irritere meg over hvor mørkt det er ute når jeg står opp om morran, herregud jeg føler at jeg står opp midt på natta. Også er det mørkt igjen når jeg drar hjem fra skolen, det er mørket heletiden!! Så i tilleg til å være små desprimert over at det begynner å bli vinter, så var det prakis idag.. Føles ut som slavearbeid, jobber i 6 timer og får null kroner for det. Guuud jeg er så lei av skole, vil bare sove resten av livet.

TGIF

Yoo

Ahhh den beste følelsen i hele verden er når man kommer hjem og legger seg på sofaen på fredager, er så deilig å vite at man har fri et par dager fra skolen! Jeg elsker å sove lenge, jeg lover dere INGEN liker å sove like mye som meg. Denne helgen skal nytes helt ut, jeg må passe på leo for mamma og pappa kommer ikke hjem før på lørdag kveld så jeg er hundepasser i helgen. Men det blir koslig det, liker ikke bruke søndagen min på å være fyllesjuk uansett. Håper alle får den super helg.

Fantastisk

Heeei

Jeg har sitter nå og ser på dr.phil og spiser godteri, jeg elsker å ha fri midt i uken. Er planleggingsdag på skolen idag, å jeg hadde såpass heldig at jeg slipper å ha gym denne uken jippi ♥ Jeg må nok begynne å rydde huset snart, er så rotete her at hvis mamma og pappa hadde sett kjøkkenet nå så hadde de dødd, haha sånn er det når barna i huset er hjemme alene.
Jeg beklager at bildene på bloggen har vært så dårlige denne uken, men det er rett og slett fordi pappa tok med kameraet til gran canaria så jeg må bruke mobilen som kamera og da blir ikke akkurat bildene veldig bra, men etter helgen så har jeg kameraet tilbake og da blir det flere outfit bilder ogsånt, er ikke lett å ta bra bilder med Iphonen dessverre. Men kos dere videre på skolen bitches ♥Årboken kom i posten idag, her er klasse bildet ♥ vi er bare fem stykker i klassen


♥♥♥♥ NAM ♥♥♥♥♥NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits