Verste jeg vet

Idag har jeg fri fra jobben, noe som er veldig deilig.. men idag må jeg bruke fri dagen min på å pakke, jeg drar jo faktisk om bare noen dager! Skal bare være borte i 2 uker, men jeg liker å ha med mange forskjellige ting. For jeg liker å ha alternativer. Jeg er litt redd for sminken min, så er litt usikker på hva jeg skal ta med meg og hva jeg skal la være igjen hjemme, for ifjor så knuste noen av pudderne mine når jeg sjekka kofferten min i Gran Canaria. Det er veldig kjipt når man tar med seg favoritt sminken sin, som man har brukt mye penger på. Ellers skal jeg nok bare slappe av og rydde litt rundt i huset.
 

Lenge siden

Heisann

Lenge siden jeg har blogget nå, er egentlig ikke noen spesielle grunner. Det har egentlig bare gått helt i glemmeboksen dessverre... Nå har jeg sommerferie men har egentlig ikke noe ferie følelse, siden jeg har jobbet 3-4 ganger i uken hver uke i hele ferien. MEN nå har jeg heldigvis bare en uke igjen til jeg drar til Gran Canaria i to uker, blir så deilig å kunne sove lenge og bare slappe av i solen med godteri og bra musikk, ahh gleder meg så utrolig mye! Men samtidig kjenner jeg også at jeg gleder meg litt til å begynne på påbygg og komme inn i rutinen igjen, altså jeg hater skolen.. men jeg liker å ha rutiner også vil jeg egentlig bare bli ferdig med videregående og få igang russetiden.


Julen 2013

Hei allesammen!

Da var det et nytt år og jeg er klar for å begynne å blogge fast igjen, jeg hadde en pause i ferien rett og slett fordi det har skjedd så mye og jeg ville heller bruke tiden min på å være med kjæresten og familien i jula og nyttårsaften. Men nå er jeg klar for å komme inn i en rutine med bloggingen igjen. Har vært deilig med ferie, så jeg gruer meg litt til mandag når skolen starter for fullt igjen :(  Håper alle har hatt en fin ferie og en fin jul, mitt bursdagønske gikk iværtfall i oppfyllelse <3


Vi har fast tradisjon at 23.desember så spiser vi først en stor og god middag også pynter vi juletreet med høøy julemusikk. Deretter ser vi Hjelp det er juleferie og spiser sånn riskrem. Koslig tradisjon.


Jeg har også bursdag i jula, 21.desember ble jeg 17år. Kunne ikke hatt en bedre dag enn jeg hadde <3

Hade 2k13 - Hei 2k14

Heei

Håper alle har hatt en fin kveld, ville bare skrive et kort innlegg for å ønske alle et godt nyttår :)

bilder fra spania del 1

Det er faktisk akkurat 8 dager siden jeg kom hjem fra Gran Canaria, og jeg savner det allerede!
Vi tok mange bilder, men mange av de er så stygge av meg at det er helt sykt ! men her har dere iværtfall noen av de!Gran Canaria om 4 uker

Jeg klarer nesten ikke vente lenger -.- 

sommerferie

endelig er det sommerferie, eller jeg har jo faktisk hatt sommerferie siden igår.. men jeg brukte dagen igår på å komme meg over en mild hangover, vi hadde nemlig eksamensfest i overigår. Det var veldig koslig, men samtidig litt trist, man blir jo veldig knyttet til lærerne!
Skal legge ut bilder fra absluttingen i morgen tidlig.. nå er klokka 02:40,så jeg får vel legge meg..kjenner allerede nå begynner døynrytmen å gå i dass!


 Bilder fra høstferienNAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits