Endelig er du min

Wiiiiiiiiiiiiiiiiii

Endelig har jeg fått meg ny datamarskin, har nemlig kjøpt pappa sin gamle MACBOOK PRO som han har hatt i et år men brukt kanskje 3-4 ganger.. Pappa bruker iPaden sin til alt så han trengte rett og slett ikke pc lenger. Men jeg har bare hatt skolepcen de siste 2-3 årene. Skolepcen min er veldig treig og dårlig så jeg har tenkt lenge på å ha en annen pc hjemme også heller bare bruke skolepcen til skole saker, så det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre nå. Jeg bruker skolepcen på skolen og macen hjemme, kjenner at jeg er altfor rett for macen til å ha den slengende i veska. Men sånn er jeg alltid med nye ting, overbeskyttende.. haha, men jeg er iværtfall utrolig fornøy hitil, er veldig uvant med mac siden alt er annerledes men begynner så smått å bli vant til den.
 

3 år idag

3år.. 1095 dager.. tiden har gått fort!


Oppsummering

Siden det er så lenge siden jeg har blogget her så tenkte jeg at jeg kunne ta en liten oppsummering av hva som har skjedd siden jeg brått sluttet å blogge. Jeg ser at sist jeg blogget var i slutten av januar en gang.. Så det er jo faktisk et halvt år siden, herregud så tiden flyr. Men ihvertfall.. siden den gang så har jeg slått opp med kjæresten min, jeg har også gjort ferdig 2 året på videregående og tatt avsluttende eksamen i mitt yrkesfag, noe jeg er så lykkelig over.. hatet virkelig linjen jeg gikk så var så deilig å bli ferdig med det for godt. Og i tillegg så var jeg så heldig at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen, så jeg fikk sommerferie tidlig, men begynte å jobbe med engang. Er en fantastisk følelse å tjene mine egne penger, som jeg kan bruke på akkurat hva jeg vil. Men jeg prøver å spare litt da ihvertfall, men er ikke lett med mitt "lille" shopping problem. Men nå som det er sommerferie så har jeg egentlig bare jobbet, slappet av og vært ute med venner. Jeg kom inn på førstevalget mitt i år også som er påbygg, aner ikke hva jeg vil etter det tredje og siste året mitt.. men det orker jeg ikke stresse så jævlig med tar det som det kommer egentlig. Jeg vil helst jobbe med dyr, drømmen er jo at det skal bli et dyre-politi, men vi får se hvordan det blir om et år.. Har ikke troa på den sittende regjeringen..sjokk haha   

Sunday

Heei

Da er det søndag igjen, før hatet jeg søndager.. Men jeg begynner faktisk å like søndager. For jeg gjør absolutt ingenting på søndager, ligger bare å ser på serier og spiser dritt. Jeg skal faktisk begynne et bedre og sunnere liv, men det er viktig å nyte helgen og ikke tenke på hva man spiser. Men jeg blir alltid deprimert når kvelden kommer på søndager.. for jeg hater når mandagen kommer å jeg vet at det er lenge til neste helg. Men man må bare komme seg gjennom uken, jeg er så lei av skolen nå at jeg klikker snart :(

Elsker lørdager

Heei

Tenkte jeg skulle skrive et raskt innlegg før kjæresten kommer hit, for jeg har ikke tenkt å sitte å blogge mens han er her.

Idag har jeg ikke gjort så mye annet enn å bare rydde rommet (noe som virkelig trengtes) også har jeg skylt avmeg selvbruningen fra igår, tenkte jeg skulle skrive et innlegg om min selvbrunings rutine en dag. For det er bare nå nylig jeg har begynt å bruke det regelmessig, før brukte jeg det bare en gang iblandt. Jeg får mye bedre selvtillit av å være brun, å jeg blir ikke brun av solarium så derfor bruker jeg selvbruning. Vet at det er mange som er imot det og mange som syns det ser jævlig ut, men jeg gir rett og slett faen i hva andre mener. Jeg føler meg bedre med det, så da bruker jeg det.. ferdig med det!
Ha en fin helg folkes. jeg tror ikke jeg skal gjøre så mye annet enn å se på film og kose med typen,  så blogges vi imorgen.


skole = stress

Skole er alt jeg har drivd med de siste dagene. Har et stort og viktig prosjekt som skal fremføres på fredag også var det innlevering av forretningsplanen og slikt fra UBen vår,så dagene har vært hektiske.. Jeg takler stress utrolig dårlig og det går dessverre utover stakkars lille Nora som er min UB partner! Idag for eksempel så skulle vi prins ut forretningsplanen og det ente opp me at Nora trykket feil og printet ut 240 sider.. haha er slikt jeg klikker helt for når vi har dårlig tid.

Dårlig nett

ble dårlig med blogging idag, jeg har nemlig ikke nett på pcen min. Å jeg syns egentlig det er veldig vanskelig å blogge fra iPhone men jeg tenkte at jeg skulle prøve !

Daddy's little girl

Ikveld har jeg og pappa huset for oss selv, så vi har laget sushi og nå er vi på favoritt serien vår - modern family. Like koselig hver gang! Elsker å bare ligge på sofaen i chilleklær å se på tv.

The MonsterWIIIIIII

DET ER HELG

Jeg har gledet meg så mye til helg at jeg faktisk har hatt nedtelling på telefonen, hue mitt blir nemlig helt fucka når det er mørketid.. jeg vil bare sove heltiden, så nå ser jeg virkelig frem til å kunne sove lenge i to dager. Så helgen skal jeg utnytte til å få min sjønnhetssøvn og spise masse godteri og god mat, ikke fylla denne helgen. Elsker kosekvelder med familien mye bedre enn fylla, altså jeg liker å ha det gøy med vennene mine på fylla, men jeg blir så utrolig fyllasjuk dagen etter, så jeg føler at en mister en helt dag bare på å ligge i sengen og synes synd på meg selv, haha  
Men ha en super fin helg alle dere der ute :)
Chille klær er det beste som finnes

Mafia

Heisann

Bestemte meg for å bytte design idag, blir så fort lei av designene jeg har, så denne ganen ville jeg bare ha et enkelt og greit design. Akkurat nå så ligger jeg å ser på Mob Wives, er seriøst helt hekta på den serien. Er masse drama mellom koner av mafiabosser og kriminelle menn, er litt sykt at noen damer venter på mennene sine i flere år. Anbefaler virkelig å sjekke ut serien om du ikke har sett den enda. Den passer perfekt hvis du elsker drama og slikt. Er så deilig å ha en dag inimellom hvor man bare ligger i senga og ser på favoritt seriene sine, jeg har dessverre ingen kjæreste å kose med så jeg må se mine serier med Leo. Hvem trenker vel type når man har verdens beste hund? haha..

You`re Gonna Go Far,Kid

Heisann

Da var det søndag igjen, å jeg har som vanlig null planer for denne dagen. Jeg bruker som alltid min søndag på å se på mine favoritt serier, det er det eneste jeg liker med søndager. Jeg har ikke bare blitt dilla på en ny serie, men jeg har også blitt dilla på tetris igjen. Er liksom 2 år siden jeg spilte det, så nå plutselig er jeg helt hekta igjen.. Sånn er det når man får bruke pcen i timene på skolen, da er alle spill morsome!

<33 Leo har bursdag om 13 dager

Gårsdagen

Heei

Håper alle hadde en fin halloween denne uken, jeg feiret selv halloween igår med venner. Det var utrolig hyggelig som alltid, jeg vet at jeg sa jeg skulle vise kostymet igår, men jeg hadde ganske dårlig tid. Så jeg rakk dessverre ikke å ta bilde før jeg dro, beklager det. Kan ta et bilde av det en annen dag. Jeg hadde iværtfall en super kveld, derfor.. er ikke formen helt på topp idag, men dere som skal ferie idag får ha en fin kveld.

best girl

OD dag

Heei

Idag er det den berømte OD dagen, jeg er som alltid hjemme på denne dagen. Tar det egentlig som en fridag, jeg vet ikke engang hva pengene går til, å ikke bryr jeg meg heller. Jeg har vasket et kjøkkenskap for å kunne gi 100 kr til den saken jeg ikke vet hva er. Jeg skal heller faktisk ikke trene idag, for mamma elsker halloween så hun ville være hjemme for å skremme ungene i gata. stakkars unger. Men vi skal nok ha en sikkelig familie dag. med film og godteri. Blir koselig å ha en familiekveld, siden jeg skal bort imorgen.Friiii

Heeei

Imorgen lover jeg bra blogging, for jeg har nemlig fri imorgen. Eller jeg har vel egentlig ikke fri, for det er OD dag. Men jeg tar det som en fridag! Jeg har forresten funnet ut av hva jeg skal være på fredag, legger ut bilde av antrekket seinere imorgen.

Hva skal du være på Halloween ?

Hei

Dette er like vanskelig for meg hver eneste år, hva skal jeg kle meg ut som på Halloween.. Jeg skal iår feire Halloween med venner og god drikke, men hva jeg skal være aner jeg rett og slett ikke! Jeg var lenge sikker på at jeg skulle være en katt, for Nora kunne låne meg hennes katteører, men jeg finner ikke ut ha annet jeg kan ha på meg for å se ut som en katt. Har prøvd alt jeg har, så rommet mitt ser helt bombet ut nå..

Søndager..

Hei

Fysøren så kaldt det et ute nå, da er det deilig å fyre litt i peisen. Første gang på lenge at peisen er tent, det er noe av det koseligste jeg vet.. får sikkelig julefølelse av peis, aner ikke hvorfor men det er noe med det som bare minner meg om jula. Begynner faktisk å glede meg til julen, selvom jeg egentlig hater vinter og snø. Ha en super søndag folkens!

Orange is the new black

Heisann

Nå har jeg sittet foran tven i en uke snart, neida jeg har ikke det men det føles sånn. Å det har ikke gått noe morsomt på tv så jeg måtte finne meg en ny serie og se på, for jeg har ingen serier for tiden som jeg liker. Så jeg fikk et tips av broren min om å se på orange is the new black, i starten syns jeg den var litt rar, men nå er jeg helt dilla. Anbefaler alle å se den, men den er litt grov noen ganger og man kan jo tenke seg hvordan det er i et jente fengel, haha ! Jeg skal iværtfall holde meg langt unna fengel etter at jeg har sett det her iværtfall

Nye negler

Heisann

Idag var jeg utplassert på rimi, grunnen til at jeg ikke har fått blogget før nå er fordi jeg sluttet ikke på jobb før klokken tre og samtidig så hadde jeg time til negler klokken tre så jeg måtte løpe til studioet etter jobb og det å sette på neglene tok jo lengre tid enn jeg trodde. Deretter måtte jeg gå hjem, for deretter å lage middag :( uff.. er ikke lett å ikke ha mor og far til å lage middag til meg. MEN jeg ble utrolig fornøyd med neglene, det har åpnet et studio nede i fetsund sentrum hvor de har solarium, de setter på vipper, negler også har de mange forskjellige massasjer man kan velge mellom. Jeg har satt på negler før, men denne damen gjorde det på en helt ny måte som jeg ikke har sett før, får bare håpe at de holder seg på og holder seg pene.
Hva har skjedd med meg?

Heisann

Jeg og broren min har nå vært alene hjemme i snart en uke, å jeg må si at jeg er veldig overrasket over hvor bra det har gått. Jeg har vasket klær og vasket opp, er ikke helt meg å drive med sånne ting for å være helt ærlig. Jeg er en veldig lat person og det vet mamma og pappa også veldig godt så jeg tor de var veldig nervøse for å dra, de tror nok at huset skal se helt jævlig ut når de kommer hjem igjen. Men jeg merker at jeg liker at det er ryddig rundt meg, sånn var det absolutt ikke før, da ga jeg faen. Men etter at vi pusset opp rommet mitt og jeg virkelig fikk et helt ryddig og fint rom så har jeg begynt å bli litt mer ryddig.
Er nok bare positivt at jeg har blitt litt sånt :) 

Ukens tweets #1

COD kveld

Heiii

Tenkte bare jeg skulle komme med en liten oppdatering, jeg og broren min har tatt xboxen opp for å spille COD på den store tven.Hver helg tar jeg å lager meg iskaffe i denne, utrolig godt :)

Rolig helg

Yo

Denne helgen skal jeg ikke gjøre noe som helst, det er så deilig å ha noen sånne helger. Jeg skulle egentlig til løkka for å drikke med noen kompiser, men papap bestemte seg for å lage sushi (sjokk) Han gjøre alltid det når han vet at jeg skal på fst, for han vil ikke at jeg skal dra ut. Å den eneste måten han klarer å overtale meg til å bli hjemme er når kan lage sushi, fordi han vet at jeg elsker sushi over alt annet. Så ble ikke no fest på meg igår, like greit egentlig. Syns det er mye kosligere å ha familiekveld enn å bruke opp hele lørdagen på å føle meg helt jævlig etter en kveld på fylla.
@cathrinesor

Følg meg

Hei

Jeg har kanskje ikke vært den beste til å blogge de siste dagene, har rett og slett vært veldig opptatt med skole og trening. Men jeg skal begynne å gjøre det bedre nå, det lover jeg :-)
Men dere kan følge meg på Instagram og Twitter, der er jeg veldig aktiv.


Instagram - Cathrinesorensen96

Twitter - Cathrinesor

Verdens beste gutt

Beklager

Hei igjen

Igår ble det ikke noe blogging, det var rett og slett fordi jeg var utrolig opptatt igår.
Dagen startet med en shopping tur med mamma og broren min, også var det rett ned på rådhuset for å møte opp på AUF møte der. Tenke jeg skulle skrive litt mer som det møte litt seinere,men  jeg var iværtfall  ikke hjemme før ti-elleve så da orket jeg ikke sette meg ned å blogge, beklager. Fikk masse nye klær av mamma, tenkte å vise dem nesteuke en dag. Etter en lang shopping runde tok vi en sushi lunsj og deretter en kaffe. Bra dag, elsker å dra på shopping med mamma, hun er så snill når det kommer til kjøp av klær og sminke.


Beste som finnes !!!

Gran canaria 2013

Som jeg sikkert har nevt før, så var jeg fire uker i gran canaria i sommerferien. Vi låner leiligheten til mormor og bestefar, for de bruker bare leiligheten på vinteren. Vi har pleid å være 2-3 uker, men i år ble det fire uker på oss. For min del så ble det litt for lenge, siden jeg begynte å savne folka hjemme ogsånt, men jeg tror det var helt perfekt for mamma og pappa. Jeg kjente selv at jeg var lei etter to uker. Men det vil ikke si at jeg ikke hadde det bra, jeg koste meg utrolig mye. Solte meg, spiste masse godteri, så på gutter, nøyt livet rett og slett. Spanske gutter er jo ikke stygge heller akkurat så, jeg hadde det ikke vondt akkurat de fire ukene. Masse god mat og mange late dager på solsengen. God ferie.


Fine mamma<3Sunne pannekaker - Kun TO ingredienser

Heihei

Det eneste du trenger for å lage disse pannekakene er :

♥  1 banan

♥  2 egg


Det man gjør er bare å mose bananen så god man kan, også blande eggene med bananen. Deretter bare steker man pannekakene som helt vanlige pannekaker.
Det er ikke verre enn det, og de smaker utrolig godt. Jeg fikk 4 pannekaker ut av røren, men de var i forkjellige størrelser.


Jeg bruker forresten et sukker som inneholder 0 kalorier.

Hele denne frokosten inneholder bare 248 kcal♥ 

De beste youtuberne

Hallo

Idag har jeg gjort minst mulig, så er ikke mye interessant å blogg om.Så jeg tenkte jeg kunne dele noen youtubere som jeg virkelig digger. På youtube ser jeg mest på sminke videoer og "rosabloggere" jeg liker best de jentene som liker hello kitty, blondt hår og som er veldig opptatt av sminke og utseende - for det er jeg også.


Den første er trisha paytas


Hun er den morsomste og søteste på youtube, elsker videoene hennes. Jeg liker henne fordi hun har mange forskjellige videoer, ikke bare sminkevideoer også pratevideoer noe jeg liker veldig godt. Hun heter blndsundoll4mj på youtube hvis dere vil sjekke henne ut.
Den neste youtuberen er Maghan Jessica Marie


Hun er så pen, elsker videoene hennes. Hun er virkelig en ordentlig barbie. Så sjekk ut MaghanJessicaMarie på youtube
Den siste jenta er Shannon


For et talent sier jeg bare, hu er helt syk når det kommer til sminke. Får masse insperasjon av videoene hennes
Sjekk ut shaaanxo på youtube

Velfortjent høstferie

Heisann

Nå er det endelig høstferie, har hatt nedtelling siden sommerferien. Uken før høstferien begynte var helt forferdelig, hadde enten prøve eller fremføring hver eneste dag. På skolen min kommuniserer ikke lærerne med hverandre, så vi kan gå fem uker uten en eneste prøve eller fremføring også plutselig, så bestemmer alle lærerne seg for ha en prøve akkurat samme uken som alle de andre lærerne. Sånt gjør meg så sinnsykt provosert. Vi har prøvd å ta det opp med lærerne, men det går bare inn det ene øret og ut det andre.. Så uken har som sagt vært veldig travel, så dette er virkelig en velfortjent ferie. Den skal nytes for å si det sånn, har aboslutt ingen planer bortsett fra et møte på torsdag. Pappa har endelig satt på klesskapet mitt, så rommet mitt er ferdig oppusset. Deilig med litt forandring, men nå får jeg nesten legge med skal prøve å ikke lage det til en vane å blogge seint om kvelden. Godnatt ♥  ♥ ♥ to bilder fra skolen, ifjor.. sykt hvor mye jeg har forandet meg på bare et år

Ny start

Hei igjen

Jeg har hatt en veldig lang pause nå, og for å være helt ærlig så har jeg verken savnet eller tenkt på bloggen. Det har vært så utrolig deilig å bare ha meg selv å tenke på for en liten periode bare, de siste ukene har vært ganske tøffe må jeg innrømme, alle som har opplevd et brudd skjønner akkurat hva jeg mener. Men ting begynner å bli bedre, og jeg føler meg så utrolig mye bedre nå, så jeg tenkte jeg skulle prøve ut blogging igjen. Jeg har aldri vært og kommer heller aldri til å bli no proff blogger, tror rett og slett at jeg er for lat til det. MEN jeg skal prøve (noe jeg har sagt altfor mange ganger før) lover ikke at bloggingen blir tipptopp, for det har jeg lovet før og ikke klart å holde. Men jeg skal som sagt prøve. Jeg ser at sist jeg blogget var i april, det begynner å bli en stund siden, siden den gang så har jeg begynt på skolen igjen. Går på Bjørkelangen videregåendeskole for dem som ikke vet det, der studerer jeg salg,service og sikkerhet. Vi er fem i klassen for øyeblikket, noe som er altfor stusslig og kleint, men jeg holder ut.
Jeg har også blitt singel, etter 10 lange måneder, noe jeg nyter til det fulleste. Ellers har det ikke skjedd så mye spennede i livet mitt, var fire uker i gran canaria i sommerferien,kommer nok et innlegg om det ettervært. Så får vi se hvor lenge jeg klarer det her :-)

Noen av tingene jeg har gjort mens jeg har vært borte -
Koset masse masse med verdens fineste hund/ deppet over valg resultetet #hatesivmensen/ sett på fine gutter/ forelsket meg i David B./ vært med venner og familie/ fått praksis plass på rimi

 

 

Internett shopping

ÅÅÅÅÅÅ...hvorfor er ikke jeg 18?
Heldigvis har jeg en veldig snill mamma som betaler for meg når jeg skal handle på nett, men jeg gleder meg virkelig til å kunne kjøpe akkurat hva jeg vil på nettet, er ikke alt mamma syns jeg trenger eller har brukt for. Det er så deilig med å shoppe på nettet er at du rett og slett sitter hjemme og shopper. Man slipper all den gåingen, noe som passer for en latsabb som meg, du slipper køer og det beste av alt du slipper å fikse deg. Jeg har for det meste kjøpt sminke på nettet, siden jeg har vært litt skeptisk til størrelser og sånt når det kommer til kjøp av klær på nett. Jeg som er så liten, sliter ofte med å finne størrelsen min på nett i tillegg.Men jeg kom over  bubbleroom, der fant jeg mange fine kjoler og bikinier som jeg så absolutt skal kjøpe til sommeren. Det står også en størrelse guide sånn at man kan være helt sikker på at kjolen ikke  er lengre enn man tror når man mottar den. Så jeg anbefaler virkelig å ta en tur innom bubbleroom. Nå er det fri frakt også


disse er to av favoritt kjolene mine på bubbleroom

Klikk Her for å komme til Bubbleroom.no

Opp og Ned

Heisann

Er en stund siden jeg har blogget nå, det er mange grunner til det. Har vært mye å gjøre på skolen i det siste pluss at jeg trener etter skolen 2-3 ganger i uken da er jeg helt dø når jeg kommer hjem.
Ting har også godt veldig opp og ned når det kommer til kjærlighetslivet også! Så bloggen har rett og slett bare ikke blitt prioritert i det siste. Men har faktisk savnet bloggingen og spesielt skrivingen,så jeg tenkte å prøve så smått og starte igjen.. Noe jeg har sagt atfor mange ganger.

Nå har jeg endelig en etterlengtet påskeferie, den skal jeg bruke på hytta som ligger i Hurdal. Jeg skal være flink jente i ferien å bare se film og spise godteri mens venna mine er ute å drikker seg drita fulle..
Drar imorgen tidlig og blir til fredag/lørdag, er meldt utrolig fint vær, så jeg satser på en utrolig deilig ferie med mye sol og godteri.

julen 2012

avhengi

Hei

Jeg har virkelig blitt helt avhengi av en tv serie, har hørt mye om denne serien. Men jeg har aldri giddi å satt meg ned for å se på den, men denne helgen har jeg hatt overnattingsbesøk av yvonia, og vi bestemte oss for å prøve ut denne serien. ÅÅÅ GUUD som vi elsket den, anbefaler virkelig å se den!
Så sjekk ut blue mountain state alle sammen !!


Spoitfy listene mine

Er det noe jeg bruker mye av så er det virkelig spotify, bruker det så og si heletiden. Er rett og slett avhengi av musikk, så jeg tenkte at jeg skulle dele listene jeg hører mest på for tiden. Legg gjerne igjen din liste, så skal jeg sjekke den ut!

Alt murlig lista mi finner du HER

Deppe lista finner du HER
rolig helg

Hei

Denne helgen har jeg faktisk vært hjemme med mor og far, det er en stund siden sist jeg var hjemme i helgene
Så idag har jeg ikke gjort noe annet enn å spille ps3 og hørt på musikk, skal ikke klage på det akkurat.
Beste jeg vet er å bare ligge på sofaen og være sikkelig slask, med bra musikk ved siden av meg og masse mat i magen.
Jeg spiste nemlig hjemmelagd sushi til middag idag, guuud så godt det er.. rett og slett orgasme i munnen!
Selvom det blir kjedelig å ikke sove med godgutten i helgen, så skal jeg nok klare å kose meg resten av helgen.
Håper dere koser dere i helgen alle sammen, for nå er det snart ny uke.. med lite søvn..

"Oisann jeg har blogg jeg"

Heisann

Denne bloggen her har virkelig gått helt i glemmeboksen, er ikke det at jeg ikke har hatt tide eller noe sånt.. men jeg har rett og slett ikke visst hva jeg skal blogg om.
Jeg hadde en liten "deppe" periode for ikke så veldig lenge siden, og etter det så orka jeg ikke engang å tenke på bloggen.
Men jeg har faktisk begynt å savne bloggingen igjen (noe jeg ofte gjør når jeg sitter å ikke har noe å gjøre i helgene)
Jeg kan ikke love at jeg er 110% tilbake, for det kan fort hende at jeg har mistet all motiversjon imorgen allerede.. men jeg skal virkelig prøve denne gangen.
Jeg vet hat jeg sikkert har fjorten innlegg som dette her, men who cares..

Gammelt bilde fra sommerferien i fjor

i want


Artig helg

helgen har vært kjempe bra, hittil iværtfall! møte mange nye mennesker igår som var utrolig hyggelige. orker ikke skrive så mye mer, haha hue mitt er så vondt

Helgen min

.. Har jeg tilbrakt hos mine kjære besteforeldre

Derfor har det ikke vært veldig mye blogging denne helgen, men helt ærlig var det litt deilig med en pause.. for jega aner ikke hva jeg skal blogge om!
Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen med brus og godteri, og ser på mine favoritt serier ! Livet er godt, er alene hjemme i 7 timer til !


musikken min

Tenkte jeg skulle legge ut noen av mine favoritt sanger akkurat nå, for er det noe jeg gjør mye så er det å høre på musikk !
Jeg hører på musikk uansett hvor jeg befinner meg, hjemme,skolen,timen,trening,på vei hjem.. ja så og i overalt. Kommenter gjerne om du har noen sanger jeg burde få skjekket ut, elsker å finne ny og bra sanger !
provoserene folk

"vidresend: skjønner ikke hvorfor dere holder med arbeiderpartiet fortsatt, etter den dårlige jobben politiet gjorde på utøya! Det er Jens Stoltenberg som styrer politiet og hvis det ikke var for han hadde sikkert over 40 liv blitt redda!! FRP er det beste"

Dette spørsmålet fikk jeg mottatt på formspring, dette har jo vært en ganske omdiskutert sak i det siste! Og jeg tenkte jeg skulle svare ordentlig på dette spørsmålet, selvom det provoserer meg helt sykt, men jeg skal prøve å svare uten å være usaklig..

Må bare starte med å si at jeg har en sikkelig dårlig egenskap.. og det er å godta at andre har en annen mening enn meg, men begynner å bli bedre enn det jeg var før. Okei, tilbake til svaret :

Jeg syns det er så trist å lese at et av mine største forbilder blir beskyldt for noe så forferdelig som dette!
Det er ingen andre enn ABB som har skyld i det som skjedde den forferdelige fredagen 22.juli 2011! 
Du sier at du ikke forstår hvorfor vi holder med arbeiderpartiet fortsatt, etter den dårlige jobben politiet gjorde på utøya.. Hahaha, unnskyld at jeg ler, men dette blir for usæriøst! Skal jeg slutte å holde med Arbeiderpartiet fordi at politiet gjorde en feil den dagen?.. jeg ser ikke logikken i det !
Jeg er enig i at politiet kunne kommet tidligere på utøya og helt sikkert reddet mange liv, men jeg syns det er så unødvendig å tenke sånn! Skjedd har skjedd, de 77 menneskelivene som gikk tapt 22.juli 2011 kommer ikke tilbake ved at du klager på politiet`s innsats eller hvordan Jens Stoltenberg styrer landet! Eneste vi kan gjøre er å forebygge at noe sånt skjer igjen, akkurat som vi har gjort med rapporten! Denne rapporet var ment for akkurat dette.. forebygge at det skjer igjen!
Rapporten var ikke til å legge skylden på noen!  Min personlige mening er at uansett hvem som hadde styrt landet, om det hadde vært Siv, Erna eller Jens så kunne noe som dette ha skjedd ! Jeg vil gjerne avslutte med å si.. Hvis litt respekt til Jens, han er en utrolig flink politikker og et fantastiskt godt forbilde!
Han har vært igjennom utrolig mye det siste året og fortjenner i det minste en klapp på skulderen!

Btw.. Arbeiderpartiet er best.. (klarte ikke styre meg)

AUF ♥♥


twilight maraton

For en herlig helg, jeg og familien har hatt twiligth maraton denne helgen, med masse godteri og kos! Syns det er så utrolig koslig når vi kan ha en sånn familie kveld, det er liksom de dagene i uka vi rekker det. Siden alle er så opptatt med sitt i hverdagene. Jeg syns familie helger er så hyggelige, er ikke alltid vi ser film for vi har lagt vår elsk på Two and a half Men og The Big Bang Theory så det går mye i det !
Men tilbake til overskriften,  twilight.. De beste filmene jeg noen gang har sett i hele mitt 15år lange liv!. Blir aldri lei, har tilogmed lest bøkene (må bare understreke at jeg leser veldig sjeldent.. ikke min favoritt hobby akkurat)  tenk å være utro, når man har verdens deiligst kjæreste.. folk er rare!

i morgen starter det igjen..

Imorgen er det første skoledag, jeg både gleder og gruer meg. Jeg begynner jo faktisk på ny skole med nye folk som jeg ikke kjenner !
Men jeg syns egentlig det blir litt gøy å bli kjent med nye folk, har gått i klasse med mange av de samme i 10 år, så godt med litt nytt !


da var jeg hjemme igjen

etter to og en halv uke i spania, så er det egentlig veldig deilig å komme seg hjem igjen!
kommer til å blogge mer om dette seinere, akkurat nå er jeg helt utslitt etter 12 timer med reising !  NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits