Elsker lørdager

Heei

Tenkte jeg skulle skrive et raskt innlegg før kjæresten kommer hit, for jeg har ikke tenkt å sitte å blogge mens han er her.

Idag har jeg ikke gjort så mye annet enn å bare rydde rommet (noe som virkelig trengtes) også har jeg skylt avmeg selvbruningen fra igår, tenkte jeg skulle skrive et innlegg om min selvbrunings rutine en dag. For det er bare nå nylig jeg har begynt å bruke det regelmessig, før brukte jeg det bare en gang iblandt. Jeg får mye bedre selvtillit av å være brun, å jeg blir ikke brun av solarium så derfor bruker jeg selvbruning. Vet at det er mange som er imot det og mange som syns det ser jævlig ut, men jeg gir rett og slett faen i hva andre mener. Jeg føler meg bedre med det, så da bruker jeg det.. ferdig med det!
Ha en fin helg folkes. jeg tror ikke jeg skal gjøre så mye annet enn å se på film og kose med typen,  så blogges vi imorgen.  0 kommentarer på "Elsker lørdager"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits