Girl talk #Hvordan komme over en gutt

Hey

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere mine tips om hvordan man kan komme over en gutt, jeg har selv opplevd kjærlighetsorg og jeg vethvor forferdelig det er og hvor jævlig man føler seg der og da. Jeg har nettopp kommet meg over kjærlighetsorg, jeg ble veldig deppa og søkte overalt på nettet om hvordan jeg skulle klare å komme meg videre. Jeg fant mange gode tips og jeg kan med hånden på hjerte si at det fungerte veldig bra, jeg brukte ca 3-4 måneder på å komme meg over denne gutten og jeg tror det ville tatt mye lengre tid om jeg ikke hadde fulgt de tipsene jeg gjorde.


Dette punktet er det viktigste, slett han fra facebook,slett nr hans, slett ALLE bilder du har av han og dere på mobilen. Slett han overalt, du vil bare bli enda mer deppa over å se hva han driver med på nettet og du vil bli fristet til å ta kontakt med han. Jeg vet hvordan den følelsen er når man ser at han er pålogget på facebook men ikke snakker. ikke gøy, men dette han du forhindre ved å slette han,jeg vet at det er vanskelig å gjøre, men jeg lover det må gjøres. Så kan du heller legge han til igjen når du er 110% over han.


Det var veldig rart for meg og snakke med gutter igjen, for eksen min lot meg ikke snakke med en eneste gutt gjennom hele forholdet. Så det å kunne snakke med andre gutter uten å få kjeft var helt fantastisk og jeg nyter det enda. Det er når du starter å snakke med andre gutter at du innser at det er andre gutter der ute som er bedre og snillere. For mange tenker "jeg kommer aldri til å finne en som er like søt mot meg" i mitt tilfelle var ikke dette noe jeg tenkte på for jeg visste at det fantes bedre der ute og at jeg fortjente mye bedre. Hjelper å konsentrere deg om noen andre enn eksen.

Gjør alt man ikke kan når man er i et forhold, flørt med gutter, dra ut på byn og bare nyt singellivet til det fulleste rett og slett. Ikke tenk på noen andre enn deg selv. Kos deg ♥Haha dette er selvfølgelig ikke noe som passer alle, jeg har selv ikke prøvd det men dette var et tips som sto over alt på nettet.Dette høres kanskje veldig negativt ut, men det hjelper virkelig å tenke på at det negative eksen sin gjorde eller noe han var dårlig på. Husk at du ikke setter deg til rett med en som er like dårlig nestegang.


Ikke sitt alene og tenk på eksen din, da blir du bare mer deprimert.Bruk mye tid på de du er glad i, veldig mange som er i et forhold glemmer vennene sine litt. Så sett pris på de rundt deg.


Denne er også utrolig viktig, IKKE ta kontakt med han uansett hvor mye det frister. Jeg så en video på youtube med en forhold ekspert, han sa at han anbefalte å minst ikke snakke med eksen på tre måneder. Jeg mener at man må se ann litt selv hvor lang tid man trenger. Når det kommer til meg så kommer ikke jeg til å ta kontakt med eksen min idet heletatt, dette er fordi vi er ikke gode venner i det heletatt. Men om man skilles som venner så kan man ta opp kontakten når man er sikker på at man er over han.Si dette til deg selv hver dag, for det er sant og innerst inne vet du det selv også. Se tidligere forhold som læring, å ikke tillat like mye som før.  2 kommentarer på "Girl talk #Hvordan komme over en gutt"

Postet av: Thea
Hei! Fin blogg.. har sittet og scrollet litt rundt og syns dette var gode tips! Sliter selv med å komme over kjæresten min for 6 måneder siden :/ Jeg skjønner ikke helt.. hvorfor fikk du ikke lov til å snakke med andre gutter av kjæresten din? Og når var dere sammen? :/ Håper det går bedre nåå!!

Klem
30.12.2013, 00:51
Postet av: Cathrine
Thea: Tusen takk :) Jeg var sammen med eksen min for 6 måneder siden, han lot meg ikke snakke med andre gutter, fordi han var kontrollerende og syklig sjalu.. Jeg har det mye bedre nå som jeg har funnet en som behandler meg bra :)
30.12.2013, 21:08
URL: http://catta.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits