Gran canaria 2013

Som jeg sikkert har nevt før, så var jeg fire uker i gran canaria i sommerferien. Vi låner leiligheten til mormor og bestefar, for de bruker bare leiligheten på vinteren. Vi har pleid å være 2-3 uker, men i år ble det fire uker på oss. For min del så ble det litt for lenge, siden jeg begynte å savne folka hjemme ogsånt, men jeg tror det var helt perfekt for mamma og pappa. Jeg kjente selv at jeg var lei etter to uker. Men det vil ikke si at jeg ikke hadde det bra, jeg koste meg utrolig mye. Solte meg, spiste masse godteri, så på gutter, nøyt livet rett og slett. Spanske gutter er jo ikke stygge heller akkurat så, jeg hadde det ikke vondt akkurat de fire ukene. Masse god mat og mange late dager på solsengen. God ferie.


Fine mamma<3
  1 kommentarer på "Gran canaria 2013"

Postet av: Vilde
Yo! Jeg må bare starte med si at denne siden er til kjempe stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de kuleste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
03.10.2013, 14:04
URL: http://url.ie/j25x

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits