Opp og Ned

Heisann

Er en stund siden jeg har blogget nå, det er mange grunner til det. Har vært mye å gjøre på skolen i det siste pluss at jeg trener etter skolen 2-3 ganger i uken da er jeg helt dø når jeg kommer hjem.
Ting har også godt veldig opp og ned når det kommer til kjærlighetslivet også! Så bloggen har rett og slett bare ikke blitt prioritert i det siste. Men har faktisk savnet bloggingen og spesielt skrivingen,så jeg tenkte å prøve så smått og starte igjen.. Noe jeg har sagt atfor mange ganger.

Nå har jeg endelig en etterlengtet påskeferie, den skal jeg bruke på hytta som ligger i Hurdal. Jeg skal være flink jente i ferien å bare se film og spise godteri mens venna mine er ute å drikker seg drita fulle..
Drar imorgen tidlig og blir til fredag/lørdag, er meldt utrolig fint vær, så jeg satser på en utrolig deilig ferie med mye sol og godteri.

julen 2012


  0 kommentarer på "Opp og Ned"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits