provoserene folk

"vidresend: skjønner ikke hvorfor dere holder med arbeiderpartiet fortsatt, etter den dårlige jobben politiet gjorde på utøya! Det er Jens Stoltenberg som styrer politiet og hvis det ikke var for han hadde sikkert over 40 liv blitt redda!! FRP er det beste"

Dette spørsmålet fikk jeg mottatt på formspring, dette har jo vært en ganske omdiskutert sak i det siste! Og jeg tenkte jeg skulle svare ordentlig på dette spørsmålet, selvom det provoserer meg helt sykt, men jeg skal prøve å svare uten å være usaklig..

Må bare starte med å si at jeg har en sikkelig dårlig egenskap.. og det er å godta at andre har en annen mening enn meg, men begynner å bli bedre enn det jeg var før. Okei, tilbake til svaret :

Jeg syns det er så trist å lese at et av mine største forbilder blir beskyldt for noe så forferdelig som dette!
Det er ingen andre enn ABB som har skyld i det som skjedde den forferdelige fredagen 22.juli 2011! 
Du sier at du ikke forstår hvorfor vi holder med arbeiderpartiet fortsatt, etter den dårlige jobben politiet gjorde på utøya.. Hahaha, unnskyld at jeg ler, men dette blir for usæriøst! Skal jeg slutte å holde med Arbeiderpartiet fordi at politiet gjorde en feil den dagen?.. jeg ser ikke logikken i det !
Jeg er enig i at politiet kunne kommet tidligere på utøya og helt sikkert reddet mange liv, men jeg syns det er så unødvendig å tenke sånn! Skjedd har skjedd, de 77 menneskelivene som gikk tapt 22.juli 2011 kommer ikke tilbake ved at du klager på politiet`s innsats eller hvordan Jens Stoltenberg styrer landet! Eneste vi kan gjøre er å forebygge at noe sånt skjer igjen, akkurat som vi har gjort med rapporten! Denne rapporet var ment for akkurat dette.. forebygge at det skjer igjen!
Rapporten var ikke til å legge skylden på noen!  Min personlige mening er at uansett hvem som hadde styrt landet, om det hadde vært Siv, Erna eller Jens så kunne noe som dette ha skjedd ! Jeg vil gjerne avslutte med å si.. Hvis litt respekt til Jens, han er en utrolig flink politikker og et fantastiskt godt forbilde!
Han har vært igjennom utrolig mye det siste året og fortjenner i det minste en klapp på skulderen!

Btw.. Arbeiderpartiet er best.. (klarte ikke styre meg)

AUF ♥♥  8 kommentarer på "provoserene folk"

Postet av: Atva99, kommenterer alltid tilbake!:)
Fikk det samme spørsmålet på formspring jeg og... Bra skrevet!
19.08.2012, 21:55
URL: http://Www.atva99.blogg.no
Postet av: Cathrine
Atva99: tusen takk<3
19.08.2012, 22:04
URL: http://catta.blogg.no/
Postet av: ANNA ISABELLA - kommenterer tilbake!
dem skal bare holde kjeft. Greit, dem skulle kanskje hatt litt bedre sikkerhet. men man kan ikke legge skylda på stoltenberg for det om. Erna solberg hadde neppe gjort noe bedre jobb. Og Jens har faktisk gjort sitt beste !
19.08.2012, 22:08
URL: http://quizza.blogg.no/
Postet av: Cathrine
ANNA ISABELLA: ENIG !!
19.08.2012, 22:19
URL: http://catta.blogg.no/
Postet av: sandraisa
Bra skrevet! og kjempe fin blogg du har !:)
19.08.2012, 23:41
URL: http://www.sandraisa.blogg.no
Postet av: STINA - kommenterer tilbake!
bra skrevet :)
20.08.2012, 15:33
URL: http://stinalovee.blogg.no/
Postet av: Cathrine
sandraisa: Tusen takk <3
20.08.2012, 16:40
URL: http://catta.blogg.no/
Postet av: Cathrine
STINA: Tusen takk<3
20.08.2012, 16:41
URL: http://catta.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


NAVNE DITT HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: E-POST HERFollow on Bloglovin
hits